Behandelingen – Bachbloesems

BACHBLOESEMTHERAPIE

Bachbloesemtherapie

Dr. Bach was een Britse arts, bacterioloog en homeopaat die bij ziekte steeds op zoek ging naar de diepere oorzaak en niet voortging op de uiterlijke verschijnselen. Hij was ervan overtuigd dat ware genezing altijd van binnenuit komt. “Wanneer we ziekte op de juiste wijze begrijpen, weten we dat ze eigenlijk een bondgenoot is die ons de weg wijst naar onze essentiële fouten.”

Hij ontwikkelde een energetische geneeswijze waarbij het de bedoeling is om de disharmonie op geestelijk vlak te herstellen. De bloesemtherapie is een subtiele of fijnstoffelijke geneeswijze zoals bijvoorbeeld de homeopathie. De energetische werking ervan is erop gebaseerd dat bepaalde bloesems een harmoniserende en positieve kracht bevatten.

Bloesemremedies oefenen een positieve invloed uit op emotionele onevenwichten, veroorzaakt door negatieve gevoelens zoals angst, jaloezie en wanhoop. Ze helpen een negatief gemoed terug in balans te brengen, waarbij men zich niet alleen geestelijk beter voelt, maar waardoor ook het lichaam naar een betere gezondheid evolueert.

Scroll naar boven