Osteohuis

organiseert

Mama-tijd

Zaterdag 24 februari 2024 · 13.30 uur
Locatie: Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, Maldegem

Heb jij dit gevoel ook?

Wij voelen jou!

Daarom organiseren we op 24 februari 2024 een namiddag vol moedergewoel.
Over hoe het écht is en lichter kan.

Een speciale namiddag voor alle mama’s en mama’s-in-spé

Op het programma staat een lezing van Lynn Geerinck over hoe we onze ‘village’ kunnen uitbouwen om het moederen makkelijker te maken. Gevolgd door een ontspannende ademhalingsworkshop die je helemaal tot rust brengt. En dat samen met andere mama’s die weten hoe pittig de reis in mamaland kan zijn.

Voel jij ook een JA?

Wij kijken er alvast erg naar uit om jou te ontmoeten, lieve mama en mama-in-spé.

Mama-tijd programma

Zaterdag 24 februari 2024, start om 13.30 uur
Locatie: Oud Sint-Jozef, Mevrouw Courtmanslaan 92, Maldegem

13.30 uur

Welkom

Een warm welkom met een moment om te landen.

14.00 uur

Lezing
Lynn Geerinck

‘Goed omringd. It takes a village to raise a child’.
Lynn Geerinck gaat dieper in op het belang van een sociaal ondersteunings­netwerk bij het groot­brengen van kinderen, en hoe je jouw ‘village’ stevig kan uitbouwen.

16.00 uur

Pauze
met koffie en thee

Een gezellige pauze waarbij je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, terwijl je de mogelijkheid hebt om ervaringen uit te wisselen met andere aanwezige moeders.

16.45 uur

Ademhalings­workshop door Karel Saey

Ontdek de kracht van je ademhaling. Ervaar een ontspannende workshop die je leert hoe je ademhaling kunt gebruiken als een ankerpunt in het drukke moederschap.

18.00 uur

Verbinden met andere mama’s

Einde van de namiddag. Je kan nog even gezellig napraten met andere moeders, ervaringen delen en nieuwe vriendschappen smeden.

Lynn Geerinck

Goed omringd. It takes a village to raise a child.

Lynn Geerinck is niet alleen een ervaren mama van 3 opgroeiende kinderen, maar ook een gerespecteerde professional in de kinderzorg. Als pedagogisch manager en pedagoge combineert ze haar diepgaande kennis van kinderontwikkeling met praktische ervaring in oudercoaching Daarnaast is ze auteur van 2 boeken ‘Goed Omringd’ en ‘Wie zorgt er voor mijn kind’.

Haar lezing, ‘Goed omringd. It takes a village to raise a child’, wordt een verrijkende ervaring vol praktische tips en hartverwarmende inzichten over het belang van een solide ondersteuningsnetwerk voor ouders.

Karel Saey

Ontdek en beleef de kracht van je ademhaling.

Karel Saey, van Kjarni – house of balance, staat bekend om zijn expertise en passie voor ademhalingswerk en persoonlijke veerkracht. Als gecertificeerd breathwork professional en motivator, brengt Karel een rijkdom aan ervaring in het helpen van mensen om hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

Zijn workshop, ‘Ontdek en beleef de kracht van je ademhaling als ankerpunt tijdens het drukke leven als mama’, is ontworpen om je te voorzien van praktische technieken voor stressvermindering en zelfzorg. Zijn benadering is toegankelijk en toepasbaar, en zijn sessies zijn bekend om hun diepe impact op het welzijn van de deelnemers.

Ben je klaar voor Mama-tijd?

Neem tijd voor jezelf, groei in je moederschap en ontdek nieuwe manieren om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Deze namiddag biedt je de ruimte om te ademen, te leren en geïnspireerd te worden. En het is een kans om verbinding te maken met anderen die jou begrijpen en jouw ervaringen delen.

Grijp deze kans

Laat de kans niet voorbijgaan om deel te worden van een gemeenschap die jou begrijpt en ondersteunt.
De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer tijdig je plekje!

Prijs: € 50 per persoon
incl. koffie en thee

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Mama-tijd.
Gelieve het totaalbedrag van € 50/persoon over te maken op rekeningnummer BE30.0682.5042.3311 met vermelding van de namen.
Van zodra wij je betaling hebben ontvangen is je plaats gereserveerd.

Voornaam
Naam
Adres
Stad/Gemeente
E-mail
Inschrijving voor:
Je reservatie is doorgegeven! Vergeet niet om het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer BE30.0682.5042.3311. Je inschrijving is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen.
Er is iets fout gegaan. Controleer alle velden en probeer het nog eens. Of bel ons op het nummer: +32486 70 85 88
Scroll naar boven